Kuvapankki

Tämä sivu on tarkoittettu ainoastaan Schwarzkopfin asiakkaille. Mikäli olet asiakkaamme, voit syöttää kirjautumisavaimen alla olevaan kenttään. Olemme lähettäneet avaimen sähköpostiisi. Vaihdamme avaimen säännöllisin väliajoin. Mikäli et ole saanut avainta tai avain on hukkunut ota yhteyttä toimistoomme!

Kampaajan oppaat

BlondMe kampaajan opas

Lataa BlondMe kampaajan opas


Igora Royal väriammattilaisen aloitusopas

Lataa Igora Royal kampaajan opas


OSiS+ kampaajan opas

Lataa OSiS+ kampaajan opas


OSiS+ Session Label kampaajan opas

Lataa OSiS+ Session Label kampaajan opas 


OSiS+ Boho Rebel kampaajan opas

Lataa OSiS+ Boho Rebel kampaajan opas


BC Bonacure kampaajan opas

Lataa BC Bonacure kampaajan opas


Oil Ultime kampaajan opas

Lataa Oil Ultime kampaajan opas

Mad About Curls & Waves

Lataa Mad About Curls & Waves kampaajan opas


Goodbye Yellow

Lataa Goodbye Yellow kampaajan opas

 


Kuvastot


Tarvikekuvasto 

Tutustu Schwarzkopf Professionalin tarvikekuvastoon.

Lataa Tarvikekuvasto 2018

 

Markkinointi- ja tuotekuvat


Kuvapankin kuvat on tarkoitettu mainonta- ja markkinointitarkoituksiin. Niitä saa käyttää ainoastaan Schwarzkopf Professional -tuotteiden yhteydessä. Luvallista EI ole käyttää Schwarzkopf Professional -kuvia toisen valmistajan logon yhteydessä. Tuotemerkkien (esim. OSiS+ ja BC Bonacure) imagokuvia saa käyttää ainoastaan ko. tuotemerkin tuotekuvien kanssa, eikä niitä siten saa käyttää muiden tuotteiden yhteydessä.

Kuva-arkiston kuvat on tarkoitettu käytettäviksi lehti- ym. painettavissa ilmoituksissa sekä esim. yrityksen internet-sivuilla. Korkean laatunsa vuoksi niiden lataus voi kestää kauan, varsinkin perinteisellä modeemiyhteydellä. Kuvien käyttöoikeuden loukkaamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa vahingon aiheuttaja.

Korkearesoluutiokuvat ovat painokooltaan n. kymppikuvan luokkaa, resoluutioltaan 300 dpi ja tiedostoformaatiltaan JPG. Kuvat ovat RGB-muodossa, joten painettavaan materiaaliin ne on muutettava CMYK-muotoon.

Jos haluat lisätietoja käyttö- ja julkaisuoikeuksista, ota yhteyttä Schwarzkopf Professional Finland puh. 020 122 3667 tai henrietta.aarnio@henkel.com.