KILPAILUN SÄÄNNÖT

New York

 

1. JÄRJESTÄJÄ


Henkel Norden Oy / Schwarzkopf Professional Finland, Eteläinen Rautatiekatu 12, 00100 Helsinki, Suomi (jäljempänä järjestäjä).

 

2. OSALLISTUMISKELPOISUUS


Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan lupa.


Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestävässä yrityksessä (Henkel Norden Oy) työskentelevät työntekijät ja heidän perheensä. Kilpailun järjestävän yrityksen sidosryhmät (esimerkiksi järjestäjän kanssa yhteistyötä tekevät parturi-kampaamot) voivat osallistua ainoastaan kampaajille tarkoitettuun kilpailuun.

 

3. KILPAILUAIKA


Kilpailuaika on 1.10.–23.12.2016.

 

4. PALKINNON ARVONTA


Palkintojen voittajat arvotaan 5.1.2017 niiden kampaajien ja kuluttajien joukosta, jotka ovat ostaneet kilpailuun osallistumista edellyttävän määrän joulukampanjatuotteita ja lähettäneet kuvan saamastaan kuitista 
23.12.2016 mennessä sähköpostiosoitteeseen markkinointi.schwarzkopfpro@henkel.com.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut osallistumiset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).

 

5. PALKINNOT


Kilpailun arvonnassa on jaossa 2 kappaletta 600 € arvoisia lentomatkalahjakortteja New Yorkiin. Lentomatkalahjakortteja arvotaan 1 kuluttajien ja 1 kampaajien kesken.

 

6. KUINKA OSALLISTUA KILPAILUUN


Kampaaja voi ottaa osaa kilpailuun ostamalla joulukampanjatarjouksen (sis. BC Bonacure core, OSiS+ core ja Silhouette) parturi-kampaam
oonsa ja lähettämällä yhteystietonsa sähköpostiosoitteeseen markkinointi.schwarzkopfpro@henkel.com otsikolla ”New York” 23.12.2016 mennessä. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuitilla.


Kuluttaja voi ottaa osaa kilpailuun ostamalla 2 joulukampanjatuotetta (sis. BC Bonacure core, OSiS+ core ja Silhouette) kampanjaan osallistuvasta parturi-kampaamosta ja lähettämällä kuvan parturi-kampaamosta annetusta kuitista sähköpostiosoitteeseen markkinointi.schwarzkopfpro@henkel.com 23.12.2016 mennessä. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuitilla.

 

7. PALKINTOA KOSKEVAT EHDOT


a)     Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu viikon kuluessa, eli 12.1.2017 mennessä, arvonnan suorittamisesta 5.1.2017.

b)     Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

c)     Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia.

d)     Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa 5.

 

8. JÄRJESTÄJÄN VASTUU


Järjestäjän vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa.


Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.


Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

 

9. VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA


Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän
kilpailua koskevia päätöksiä. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.