Kuvapankki

Tämä sivu on tarkoittettu ainoastaan Schwarzkopfin asiakkaille. Mikäli olet asiakkaamme, voit syöttää kirjautumisavaimen alla olevaan kenttään. Olemme lähettäneet avaimen sähköpostiisi. Vaihdamme avaimen säännöllisin väliajoin. Mikäli et ole saanut avainta tai avain on hukkunut ota yhteyttä toimistoomme!

Oheiset logot on tarkoitettu käytettäviksi esimerkiksi lehti- ym. painettavissa ilmoituksissa mainonta- ja markkinointitarkoituksiin vastaavan tuotesarjan kuvien yhteydessä. Schwarzkopf Professional -logo tulee sijoittaa kuvan oikeaan yläkulmaan.

Valmis painoaineisto on pakattu zip-muotoon ja saat ladattua sen itsellesi klikkaamalla ”Lataa kuva” halutun logon kuvan alla. Jos haluat lisätietoja käyttö- ja julkaisuoikeuksista, ota yhteyttä Schwarzkopf Professional Finland puh. 020 122 3600.

3D Logo Frei MENBlack

BC CELL PERFECTOR

BC Logo

BC Fibre Force

Blondme Logo Big

Blondme Logo Small

Essensity

FibrePlex Logo

IgoraRoyal Pearlescence

Logo SWK black

Natural Styling

Schwarzkopf 30k

Silhouette Schwarz weiss

SKP IGORA BONACROM pos 2Zeilen

SKP IGORA COLOR10 pos 2Zeilen

SKP IGORA EXPERT KIT pos 2Zeilen

SKP IGORA EXPERT MOUSSE pos 3Zeilen

SKP IGORA ROYAL ABSOLUTES pos 2Zeilen

SKP IGORA ROYAL FASHION LIGHTS pos 2Zeilen

SKP IGORA ROYAL SENEA pos 2Zeilen

SKP IGORA VARIO BLOND pos 2Zeilen

SKP IGORA VIBRANCE pos 2Zeilen

OSiS Logo rot

Markkinointi- ja tuotekuvat


Kuvapankin kuvat on tarkoitettu mainonta- ja markkinointitarkoituksiin. Niitä saa käyttää ainoastaan Schwarzkopf Professional -tuotteiden yhteydessä. Luvallista EI ole käyttää Schwarzkopf Professional -kuvia toisen valmistajan logon yhteydessä. Tuotemerkkien (esim. OSiS+ ja BC Bonacure) imagokuvia saa käyttää ainoastaan ko. tuotemerkin tuotekuvien kanssa, eikä niitä siten saa käyttää muiden tuotteiden yhteydessä.

Kuva-arkiston kuvat on tarkoitettu käytettäviksi lehti- ym. painettavissa ilmoituksissa sekä esim. yrityksen internet-sivuilla. Korkean laatunsa vuoksi niiden lataus voi kestää kauan, varsinkin perinteisellä modeemiyhteydellä. Kuvien käyttöoikeuden loukkaamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa vahingon aiheuttaja.

Korkearesoluutiokuvat ovat painokooltaan n. kymppikuvan luokkaa, resoluutioltaan 300 dpi ja tiedostoformaatiltaan JPG. Kuvat ovat RGB-muodossa, joten painettavaan materiaaliin ne on muutettava CMYK-muotoon.

Jos haluat lisätietoja käyttö- ja julkaisuoikeuksista, ota yhteyttä Schwarzkopf Professional Finland puh. 020 122 3667.